miércoles, 5 de octubre de 2011

"Los chicos del coro"

Fa una semana vam vore a classe la pel·lícula "Los chicos del coro". A continuació escriuré una sinopsi i unes línies parlant dels temes dels que tracta la pel·lícula, però sense posar exemples directes amb ella.




Aquesta pel·lícula està ambientada als anys 40, a França. Tracta sobre un professor de música a l'atur, Clément Mathieu, que entra a treballar com a vigilant en un reformatori. A aquest reformatori el director obliga als que treballen allí a tractar malament als xiquets que hi ha internats, ja que pensa que no tenen remei. Però quan els xiquets fan alguna gamberrada en presència del vigilant ell sent compassió i mai els castiga, per aixó ells acaven fent-li cas. Clément Mathieu es dòna compte de que els xiquets tenen potencial per a la música, i forma un cor, encara que el director sempre posa problemes. Els xiquets van educant-se i canviant conforme va avançant el curs, ja que el fet de cantar els agrada.


La meua reflexió:


A aquesta pel·lícula es reflexa que sols un pocs adults tenen la suficient inteligència per a tractar amb gent problemàtica. S'ha de saber quan posar-se seriós i quan no. Es reflexa com els menys qualificats es guanyen l'autoritat i el respecte, i com els més inteligents mai són premiats i no es tenen en compte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario