viernes, 9 de diciembre de 2011

Competencies.

          2. Competència artística i cultural:
  • Consideració del coneixement matemàtic com a contribució al desenrotllament cultural de la humanitat.

  • Reconeixement de les relacions i formes geomètriques per a la comprensió de determinades produccions i manifestacions artístiques.

          Suposa conèixer, comprendre, apreciar i valorar críticament les manifestacions culturals.Emprar recursos propis de l'expressió artística i manifestar interès per la participació en la vida cultural, el desenvolupament de la pròpia capacitat estètica i creadora i contribuir a la conservació del patrimoni cultural i artístic de la pròpia comunitat i d'altres comunitats.


     - A partir dels coneixements matemàtics que saps sobre el tema, posa'ls en pràctica en el dia a dia i reconeix-los en les manifestacions artístiques:


          Puntuacions:

     - He apres, he entes el tema pero no he tingut en compte les manifestacions culturals i artistiques que hi havia.

     - He apres, he entes el tema i he tingut en compte les manifestacions culturals i artistiques que hi havia pero no he sabut interpretar-les.

     - He apres, he entes el tema, he tingut en compte i he sabut interpretar les manifestacions culturals i artistiques que hi haviapero no he sabut utilitzar-les per al meu profit.

     - He apres, he entes el tema, he tingut en compte, he sabut interpretar i utilitzar per al meu profit les manifestacions culturals i artistiques que hi havia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario